EUROREPAR подобрява своето покритие, като добавя нови 100 позиции в гамата на филтрите

Намерете най-близкия до Вас сервиз

Назад

EUROREPAR подобрява своето покритие, като добавя нови 100 позиции в гамата на филтрите

EUROREPAR подобрява своето покритие, като добавя нови 100 позиции в гамата на филтрите

Притежаваща над 1,200 артикули със средно покритие над 97% от автомобилите, движещи се в Европа. Еurorepar предоставя на професионалистите по поддръжка и ремонт една от най-широките на пазара гами за филтриране на леки и лекотоварни автомобили (включва: въздушни, маслени, горивни и купе филтри).

С цел да отговори на търсенето на професионалистите в бранша, Eurorepar непрекъснато разширява гамата си от резервни части, за да достигне оптимално покритие на автомобилите, като сега  допълва гамата си за филтриране с нови 100 позиции, предназначени за: Iveco Daily IV, Kia Rio I, OPEL Astra IV, OPEL Corsa I, OPEL Antara, Renault Clio IV, Renault Trafic III, Renault Twingo III, Seat Ibiza V, Smart Fortwo II, Citroën Berlingo III, Citroën C4, Peugeot 206, Peugeot 407, Peugeot Boxer III, и много други.

Както при всички продукти от гамата на Eurorepar, покритието от филтри Eurorepar е преминало през щателен процес на подбор и строги проверки за качество и производителност на продуктите. Гамата за филтрите включва следното:

Горивни филтри

·        Дизелови: 185 вида (винтови, филтър – елементи и капсуловани филтри), интегрирани в пластмасови и  метални конструкции.

·        Бензинови: 53 вида за автомобили с горивни системи от всички разпространени на пазара видове.

Маслени филтри

·        212 вида с резба и специални функции за филтриране, байпас, възвратен клапан, както и филтър елементи.  

Въздушни филтри

·        515 вида, проектирани в съответствие с 3 вида филтриращи елементи (целулоза, синтетична и полусинтетична), предназначени за оптимална устойчивост, ефективност и издръжливост.

 Филтри за купе

·        288 вида поленови и карбонови филтри.

 

Относно Eurorepar

Гама на PSA Group, която е представена в над 100 държави, като Eurorepar е предназначена за ремонт и обслужване на  автомобили от почти всички автомобилни марки (резервни части, аксесоари, автомобилни гуми, масла, консумативи и др.). Съдържа повече от 12 000 резервни части и продукти. Eurorepar предлага една от най-обширните гами на пазара, съчетава качество, достъпност и производителност. Напълно подходяща за нуждите на всички сервизи.

icon-gear