Новини, качествени автомобилни филтри Eurorepar

Намерете най-близкия до Вас сервиз

Разгледайте нашите новини

EUROREPAR РАЗПОЛАГА СЪС СВОЯ СТЕГНАТА ГАМА ПРЕДНИ БЕЗШАРНИРНИ СТЪКЛОЧИСТАЧКИ, СНАБДЕНИ С МНОЖЕСТВО НАКРАЙНИЦИ ЗА ЗАКРЕПВАНЕ 

EUROREPAR РАЗПОЛАГА СЪС СВОЯ СТЕГНАТА ГАМА ПРЕДНИ БЕЗШАРНИРНИ СТЪКЛОЧИСТАЧКИ, СНАБДЕНИ С МНОЖЕСТВО НАКРАЙНИЦИ ЗА ЗАКРЕПВАНЕ 

11 каталожни номера от гамата покриват повече от 90% от автомобилите, движещи се в България и Европа

 

В този все по-конкурентен и сложен пазар, Eurorepar предоставя на професионалистите в бранша резервни части и  консумативи:

·        адаптирани към ремонтите в сервизите и покриващи повечето нужди,

·        отговарящи на най-новите технологии,

·        лесни за съхранение.

Днес, тези критерии са от съществено значение за стъклочистачките и почистващите продукти, тъй като автомобилите преминаващи през сервизите за ремонт или обслужване, са оборудвани с широка гама от стъклочистачки (шарнирни, безшарнирни или хибридни, снабдени с най-разнообразни типове ситеми за закрепване).

Поради тази причина, с цел да се покрият нуждите на клиентите, търговските представители трябва да притежават широка гама  от резервни части.

С цел да бъде решен този проблем, Eurorepar създаде и разполага със своя стегната гама стъклочистачки.

Тази гама съдържа 11 предни безшарнирни стъклочистачки, снабдени с мулти накрайници за закрепване, която покрива над 90% от нуждите на всички леки и лекотоварни автомобили, движещи се по пътищата на Европа и България, идващи от PSA или други автомоблни марки. Това са повече от 2500 възможни приложения за автомобили с ляв или десен волан. 

Всяка стъклочистачка е снабдена с 3 или 4 накрайника, в зависимост от модела автомобил, за който е предназначена и вида на закрепването, така че лесно да могат да бъдат адаптирани към всички автомобили. 

Със своите 4 вида накрайници за закрепване,  Eurorepar гамата покрива 12 типа закрепващи системи.

Конструкцията е здрава, с метална конструкция, осигуряваща идеална крива върху челното стъкло и със симетричен спойлер, подсигуряващ ефективно почистване при висока скорост на автомобила.

Тази гама се предлага в по-атрактивна опаковка:

·        нова модерна опаковка,

·        бърза идентификация на основните приложения, поставена върху опаковката,

·        етикет предпазващ продукта от фалшифициране.

 

 Потърсете Вашата оферта в удобен за вас Eurorepar Car Service

icon-gear