Новини, качествени автомобилни филтри Eurorepar

Намерете най-близкия до Вас сервиз

Разгледайте нашите новини

EUROREPAR ОБОГАТЯВА ГАМАТА АКУМУЛАТОРИ START-STOP

EUROREPAR ОБОГАТЯВА ГАМАТА АКУМУЛАТОРИ START-STOP

В контекста, в който темата за опазване на околната среда е основа на дискусиите, все повече автомобили са оборудвани с технологията Start- Stop, която намалява разхода на гориво и емисиите чрез изключване на двигателя, когато той работи на празен ход.

До 2025 г. тази технология ще присъства в близо 61% от автомобилите. Затова разработването на акумулатори Start-Stop е съществено за пазара на автомобилни резервни части.

 

За да отговори на тази тенденция, Eurorepar лансира гама акумулатори,  които осигуряват надеждно и издръжливо захранване с енергия на автомобили с технология Start-Stop и на тези, оборудвани с множество аксесоари (GPS, DVD екрани и смартфон интерфейси и др.), които изискват надеждно захранване с енергия.

Седемте предложения за акумулатори Start-Stop на Eurorepar покриват над 90% от европейските автомобили.

За да отговори на изискванията на всички автомобили, гамата Eurorepar е оптимизирана и включва всички най-нови технологии за акумулатори Start-Stop:

•  EFB (Enhanced Flooded Battery - Усъвършенстван акумулатор с течен електролит) се препоръчва за автомобили, оборудвани със Start-Stop, с малък и среден размер. Той може да бъде монтиран и на обикновени автомобили без система Start-Stop, за да им предложи по-голяма издръжливост.

•  По-мощните акумулатори AGM (Absorbent Glass Mat - Абсорбираща стъклена вата), предоставят цялата мощност, необходима на седаните, SUV автомобилите и лекотоварните превозни средства.

Акумулаторите Eurorepar имат три до четири пъти по-дълъг експлоатационен живот спрямо конвенционалните акумулатори. Те сe открояват и с отличните си възможности за старт на студено (дори при екстремни метеорологични условия), както и със своята много висока устойчивост на циклите на зареждане и разреждане.

 

 

За Eurorepar: С присъствие в над 100 държави Eurorepar е много широката гама автомобилни продукти (резервни части, аксесоари, гуми, масла, консумативи и др.) на PSA Group за поддръжка и ремонт на всички марки автомобили. С над 12 000 предложения Eurorepar предлага една от най-широките гами на пазара. Тя напълно отговаря на нуждите на всички сервизи

icon-gear