Нашите услуги : ГОДИШНИ ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕГЛЕДИ

Намерете най-близкия до Вас сервиз

Назад

ГОДИШНИ ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕГЛЕДИ ГОДИШНИ ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕГЛЕДИ

Запазете Вашия следващ годишен технически преглед при нас

След като Вашият автомобил навърши 3 години,  той трябва да мине годишен технически преглед съгласно изискванията на закона. Годишният технически преглед гарантира, че Вашият автомобил е годен за движение по пътищата, проверявайки съответствието му със стандартите за безопасност и опазване на околната среда.

Когато закарате автомобила си в Eurorepar Car Service за годишен технически преглед, Вие можете да сте спокойни, че той е в ръцете на лицензиран пункт за извършване на такива прегледи.

Ако Вашият автомобил не мине годишния технически преглед, ние сме на разположение да извършим определени ремонти, и да извършим повторен преглед - безплатно.

 

Съвети Eurorepar Car Service

  • Има някои основни проверки, които можете да извършите сами, преди да посетите Eurorepar Car Service за Вашия годишен технически преглед...

  • … проверете светлините. Предните фарове, мигачите, страничните и задните светлини.

  • … проверете джантите и гумите. Автомобилът Ви може да не мине годишния технически преглед поради повреда на гумите или джантите, като протекторът на гумите трябва да е минимум 1,6 мм, а през зимата 4 мм. Добре е да помислите за смяна на гумите на автомобила преди да достигнат  до това ниво.

  • … проверете стоп светлините. Когато натиснете педала на спирачката, червените стоп светлини трябва да светнат. Може да се нуждаете от приятел, за да Ви помогне, или дайте на заден ход към стена или отражателна повърхност, за да ги проверите сами.

  • … проверете табелата с регистрационния номер. Почистете всякакви замърсявания и се уверете, че регистрационният номер на автомобила Ви е ясно четлив.

  • … проверете нивата на течностите. Автомобилът може да не мине годишния технически преглед поради твърде ниски нива на течността за почистване на стъклата, моторното масло и горивото. Долейте до необходимите нива преди годишния технически преглед на Вашия автомобил.

  • … проверете чистачките на предното стъкло. Ако чистачките Ви оставят следи по предното стъкло, когато са включени, Вашият автомобил може да не мине годишния технически преглед.

Вашите въпроси

Годишният технически преглед обикновено отнема 45-60 минути. Някои сервизни центрове Euro Repar предлагат запазване на час с изчакване до приключване на прегледа, ако планирате да изчакате в нашия център, докато извършваме годишния технически преглед, просто ни уведомете. Ние ще направим всичко възможно да Ви държим в течение за напредъка по прегледа на Вашия автомобил.

icon-gear