Нашите услуги : ПРОВЕРКА ПРЕДИ ГТП

Намерете най-близкия до Вас сервиз

Назад

ПРОВЕРКА ПРЕДИ ГТП ПРОВЕРКА ПРЕДИ ГТП

Подгответе автомобила си за годишен технически преглед

След като Вашият автомобил навърши 3 години от датата на производство,  той трябва да премине годишен технически преглед (ГТП) съгласно изискванията на закона. Годишният технически преглед гарантира, че Вашият автомобил е годен за движение по пътищата, проверявайки съответствието му със стандартите за безопасност и опазване на околната среда.

Подгответе автомобила си за ГТП в Eurorepar Car Service, за да сте спокойни, че ще преминете успешно задължителния преглед и няма да Ви върнат за отстраняване на неизправности.

В някои от нашите центрове предлагаме и ГТП – вижте дали услугата е включена при онлайн запазване на час.

 

Съвети Eurorepar Car Service

  • Има някои основни проверки, които можете да извършите сами преди годишния технически преглед на Вашия автомобил…

  • … проверете светлините. Предните фарове, мигачите, страничните и задните светлини.

  • … проверете джантите и гумите. Автомобилът Ви може да не мине годишния технически преглед поради повреда на гумите или джантите, като протекторът на гумите трябва да е минимум 1,6 мм, а през зимата 4 мм. Добре е да помислите за смяна на гумите на автомобила преди да достигнат  до това ниво.

  • … проверете стоп светлините. Когато натиснете педала на спирачката, червените стоп светлини трябва да светнат. Може да се нуждаете от приятел, за да Ви помогне, или дайте на заден ход към стена или отражателна повърхност, за да ги проверите сами.

  • … проверете табелата с регистрационния номер. Почистете всякакви замърсявания и се уверете, че регистрационният номер на автомобила Ви е ясно четлив.

  • … проверете нивата на течностите. Автомобилът може да не мине годишния технически преглед поради твърде ниски нива на течността за почистване на стъклата, моторното масло и горивото. Долейте до необходимите нива преди годишния технически преглед на Вашия автомобил.

  • … проверете чистачките на предното стъкло. Ако чистачките Ви оставят следи по предното стъкло, когато са включени, Вашият автомобил може да не мине годишния технически преглед.

icon-gear