Нашите услуги : МЕХАНИЧНИ РЕМОНТИ

Намерете най-близкия до Вас сервиз

Назад

МЕХАНИЧНИ РЕМОНТИ МЕХАНИЧНИ РЕМОНТИ

Прегледайте автомобила си в Eurorepar Car Serivce

Центровете Eurorepar Car Service са оборудвани с най-новите инструменти за диагностика, което означава, че нашите специалисти могат да идентифицират технически и механични проблеми за всички основни марки и модели превозни средства.

Благодарение на перфектното ни познаване на Вашия автомобил, може да извършим ремонти по скоростна кутия, съединител, водна помпа, охлаждане, алтернатор, зарядна верига, запалване, стартер, бордова електроника и други, спазвайки съотношението между качество, експертен опит и цена.

След като бъде идентифициран проблемът, той ще бъде професионално отстранен, като се използват авточасти Eurorepar, подходящи за почти всички автомобили.

 

Съвети Eurorepar Car Service

  • В случай на механична повреда можете да се свържете директно с най-близкия до Вас сервиз от мрежата на Eurorepar.

  • Обичайните ремонти включват проблеми със скоростната кутия, смяна на съединителя, водни помпи, охлаждане, алтернатори, запалване и интегрирани електронни системи.

Вашите въпроси

Да, сервизните центрове Eurorepar са оборудвани с необходимите инструменти за диагностика и ремонт, а нашите механици имат експертен опит при отстраняването на неизправности независимо от марката и модела на автомобила. Намерете най-близкия до Вас сервизен център и се свържете с нас, за да Ви помогнем.

icon-gear