Нашите услуги : СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ

Намерете най-близкия до Вас сервиз

Назад

СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ

Направете сервизно обслужване при нас

Всеки автомобил се нуждае от редовна поддръжка, за да остане в движение и да работи безотказно. В ръководството на автомобила или в упътването за техническа поддръжка производителят е посочил от какво точно се нуждае Вашето превозно средство в различните стадии на експлоатационния му живот. Например, на 30 000 км може да е наложително да смените свещите или на 50 000 км горивният филтър да се нуждае от проверка.

В Eurorepar Car Service ще извършим всякакви конкретни операции по сервизно обслужване, от които се нуждае автомобилът Ви. Винаги сме на разположение да сменим моторното масло и всички необходими филтри и ще Ви уведомим за всяка друга наложителна интервенция. Дори ако Вашият автомобил е все още във фабрична гаранция, ние ще гарантираме, че той ще я запази, като следваме инструкциите на производителя.

Независимо каква марка автомобил управлявате, всеки сервизен център Eurorepar е оборудван с най-новите инструменти за диагностика. Това ни помага да идентифицираме всякакви неизправности и да предприемем необходимите действия за отстраняването им.

Съвети Eurorepar Car Service

  • Вашият стил на управление на автомобила, както и достигнатият пробег, могат да променят честотата на сервизно обслужване. Честото шофиране в града със спиране/потегляне в трафика може да бъде толкова натоварващо за Вашия автомобил, колкото и дългите пътувания. Ако не сте сигурни кога трябва да обслужите Вашия автомобил, докарайте го при нас за междинно сервизно обслужване на всеки 6 месеца.

  • Нивото на моторно масло,  износването на гумите, перата на чистачките и светлините ще бъдат проверени като част от обслужването, което Ви предлагаме. Независимо от това обаче, Вие трябва редовно да извършвате тези проверки самостоятелно.

  • Центровете от мрежата на Eurorepar Car Service са винаги на Ваше разположение за извършването на сервизно обслужване по препоръките на производителя, така че да запазят фабричната гаранция на Вашия автомобил валидна.  Когато запазвате час при нас, просто ни информирайте, че превозното средство все още е във фабрична гаранция.

icon-gear