Новини, качествени автомобилни филтри Eurorepar

Намерете най-близкия до Вас сервиз

Разгледайте нашите новини

Съединители Eurorepar

Амортисьори Eurorepar

 

Комплекти съединител Eurorepar

 

Eurorepar - филтри за твърди частици

 

Eurorepar: изцяло обновена гама колесни лагери.

 

Станете посланик на Eurorepar и Distrigo!

 

Eurorepar car service Ви пожелава Весела Коледа!

 

Eurorepar - качествени резервни части

 

EUROREPAR лансира 2-ро поколение на летните гуми Reliance

EUROREPAR лансира 2-ро поколение на летните гуми Reliance

След успеха на първото поколение от лансирането му преди по-малко от 3 години, Eurorepar актуализира и разширява гамата си от летни гуми Reliance. Новото 2-ро поколение гуми Reliance е оптимизирано по отношение на броя на продуктите, но се разширява, за да включи лекотоварни превозни средства и SUV автомобили. То предлага подобрени показатели за изискванията на автопарковете TC4 (категория, която включва леки автомобили, микробуси и автомобили със задвижване 4x4).

 

„От момента на лансирането си нашата гама от гуми Eurorepar Reliance се радва на нарастващ успех сред автомобилните сервизи, които търсят решение за гуми на атрактивна цена, за да задоволят нуждите на своите клиенти. “ обяснява Ян Льо Ни, бизнес мениджър за гумите в Stellantis Group. „Започнахме работа по 2-рото поколение летни гуми Reliance преди повече от година и то не само задоволява тези нужди, но е допълнено и с подобрени показатели на продуктите, което позиционира гамата в средния сегмент на пазара на гуми. Сега тя обхваща и компактния SUV сегмент, който търпи постоянно развитие в продължение на почти 15 години, както и сегмента на лекотоварни превозни средства, който е пазар със значителен потенциал и отново бележи ръст. Новото поколение гуми Eurorepar Reliance запазва основните си характеристики: оптимизирани икономически условия за професионалистите, максимална наличност — подпомагане на автомобилните сервизи да останат конкурентоспособни на един силно пренаселен пазар — и за потребителите — обещание за балансирани резултати на атрактивна цена“.


Разширен и опростен диапазон от размери 

Новото, опростено 2-ро поколение на летните гуми Reliance предлага 32 нови размера. То включва 55 продукта (в сравнение с 48 при 1-вото поколение), които са съвместими със 119 различни типа гуми и които отговарят на препоръките на всеки автомобилен производител за новите модели (като Peugeot 2008), както и за по-старите автомобили (като Toyota Yaris 2).

Новата гама гуми Eurorepar Reliance сега съдържа размери от 13 до 19 инча, за да покрие сегментите SUV и LCV, и предлага 3 различни профила, всеки от които е адаптиран към различен тип превозно средство и употреба:

 

 

  • Симетрични гуми за малки размери, използвани от повечето градски автомобили;
  • Асиметрични гуми за серии 55 или по-ниски, предназначени за използване в седани, купета и компактни SUV автомобили;
  • И накрая, има изцяло нова гума, предназначена за лекотоварни превозни средства, която включва подсилен каркас, за да се гарантира здравина и по-дълъг експлоатационен живот.

 

Подобрени показатели

Гумите Reliance от 2-ро поколение се произвеждат от световен лидер в проектирането на гуми, следвайки спецификациите, изготвени от инженерите на Stellantis. Тези гуми са съставени от нова каучукова смес, оптимизирана за протектора, която осигурява:

  • Подобрено сцепление с мокра пътна настилка за повишена сигурност (етикет B на ЕС в сравнение с C за Reliance, 1-во поколение, за размери > 16“) и намален спирачен път
  • (-2,60 m спрямо Reliance, 1-во поколение)
  • Подобрен комфорт на водача, с намаляване на нивото на шум
  • Оптимален експлоатационен живот на гумите

 

Идентифициране и наличност: основни предимства

Идентифицирането на продуктите остава основно преимущество, в което Eurorepar инвестира значително през последните няколко години с онлайн портала за поръчки на части Service Box. С помощта на портала сервизите могат бързо да изберат необходимия продукт в специалния раздел за гуми, да проверят цената и условията на техния център Distrigo, наличността на продукта и да изпратят автоматично кошницата за поръчки.

В допълнение към разширената гама, включваща 55 продукта, цялото 2-ро поколение Eurorepar Reliance се съхранява на склад и е постоянно достъпно в централния и повечето други дистрибуторски центрове Distrigo в цяла Европа, което позволява да се извършват доставки до сервизите в рамките на 4 часа от поръчката“, заключава Ян Льо Ни.

 

Видео въведение за 2-рото поколение гуми Eurorepar Reliance

 

За Eurorepar

С присъствие в над 100 държави, Eurorepar е марката на Stellantis Group, която предлага продукти за сервизно обслужване и ремонт на всички марки автомобили (резервни части, аксесоари, гуми, масла, консумативи и т.н.). С над 15 000 продукта, Eurorepar предлага една от най-широките гами на пазара, съчетаващи качество, достъпност и продуктивност. Тя е перфектно адаптирана към нуждите на всички сервизи

EUROREPAR разширява гамата продукти за климатични системи с 52 нови кондензатора за леки и лекотоварни превозни средства

Кондензаторът е съществена част от климатичната система на автомобила и една от най-податливите на повреди. Като част от мисията си да предоставя на професионалистите по поддръжка и ремонт възможно най-широките продуктови гами в отговор на техните нужди, Eurorepar разширява допълнително своята гама кондензатори с 52 нови продукта.

 

Разположен зад предната броня, за да получава възможно най-много въздух, кондензаторът може да бъде повреден и от най-лекия челен сблъсък, но също и в резултат на отхвръкнали чужди тела на пътя.

Гамата кондензатори на Eurorepar е изработена от алуминий заради неговите охлаждащи свойства. Приложена е също усилена антикорозионна обработка, чиято ефективност е доказана в редица изпитвания и която осигурява висока устойчивост на разграждане, водеща до по-дълъг експлоатационен живот.

Гамата кондензатори на Eurorepar вече съдържа 207 продукта, покриващи употребата в над 26 500 леки автомобила като BMW Series 1, 2 и 3, Mercedes Class A/B-Class и GLA, Renault Mégane, Scénic, Twingo, Citroën C1 и Peugeot 108, както и в лекотоварни превозни средства като Fiat Doblo, Ford Transit, VW Transporter, Caravelle и много други!

Със своите критерии за ефективност, илюстрирани чрез бизон в сезон 2 на нашата уеб поредица, гамата кондензатори на Eurorepar предоставя висококачествено решение за всички марки автомобили на достъпни цени за всички сервизи.

 

 

За Eurorepar

С присъствие в над 100 държави, Eurorepar е марката на Stellantis Group, която предлага продукти за сервизно обслужване и ремонт на всички марки автомобили (резервни части, аксесоари, гуми, масла, консумативи и т.н.). С над 12 000 продукта, Eurorepar предлага една от най-широките гами на пазара, съчетаващи качество, достъпност и продуктивност. Тя е перфектно адаптирана към нуждите на всички сервизи.

icon-gear